Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، منصور غلامی وزیر علوم و تحقیقات با حضور در آیین بزرگداشت یکصدمین سالگرد دانشگاه خوارزمی که امروز در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، گفت: طبق تأیید یونسکو نخستین دانشگاه جهان در کشور ایران ساخت شده در دزفول مستقر است و جندی‌شاپور نام دارد که قدمت آن نیز بیش از هزار سال ارزیابی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر علوم افزود: زمانی که یک نهاد بین المللی با سخت گیری های خاص ما را مطرح کرده است نباید ظرفیت های خود را نادیده بگیریم؛ دانشمندان ما نیز با وجود نهادهای علمی متمرکز موفق شدند و درخشیدند.

غلامی در ادامه با اشاره به سابقه تاریخی دانشگاه خوارزمی و تلاش نهادهای علمی در طول عمر با سعادت چهل سال انقلاب، اضافه کرد: بعد از پیروزی انقلاب تحول بزرگی در بخش نیروهای انسانی وجود داشته است و امروز جایگاه خوبی را در میان رتبه خوبی در میان دانشگاه‌ها و مدیران دنیا داریم که قدردان این زحمات هستیم.

وی با بیان اینکه این بسیار مهم است که با وجود تمام مشکلات طول تاریخ کشور ایران، موفق شدیم به دستاوردهای علمی متعددی دست پیدا کنیم، اضافه کرد: دانشگاه‌های ما علاوه‌بر اینکه با ایده‌گیری کمتری از جوانان فعالیت خود را آغاز کردند اما موفق شدند به دستاوردهای عظیمی برسند.

بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها در حوزه کارآفرینی

غلامی با تأکید بر اینکه باید در حوزه‌های کارآفرینی اقدامات ویژه‌تری داشته باشیم و بیش از پیش از ظرفیت دانشگاه‌ها استفاده کنیم، تصریح کرد: کارگاه علم و فناوری یک حرکت خوب در این مسیر خواهد بود؛ دانشگاه‌های جامعه محور می‌توانند به کمک شرایط و تحقق هدف ما دست یابند.

وی به اهمیت حضور مسئولان در دانشگاه‌ها اشاره کرد و یادآور شد: در این میان می‌توان برای انجام پروژه‌ها و اخذ قراردادها همکاری و هم‌افزایی با وزارت‌خانه‌ها داشته باشیم و امیدواریم دولت و مجلس به این مهم توجه ویژه داشته باشند تا به دستارودهای مهم علمی برسیم.

وزیر علوم با بیان اینکه اگر مشکلات را توسط دانشگاه‌ها برطرف نکنیم به بیراهه خواهیم رسید و معضلات تقویت خواهند شد، ادامه داد: در اجرای برنامه ششم توسعه کشور مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تهیه برنامه سامانه آموزش عالی کشور هستیم و طرح آماری آماده شده است.

تجزیه دانشگاه‌ها باعث ضعف مراکز علمی است

غلامی تأکید کرد: تا زمانی که دانشگاه‌ها با هم باشند توانمند خواهد بود، اگر تجزیه شوند منجر به ضعف آن‌ها خواهد شد؛ دانشگاه‌ها اگر به عنوان نهادهای وابسته فعالیت می‌کردند کمتر از این موفق می‌شدند.

وی با اشاره به ایجاد شبکه‌های علمی با اتصال مراکز علمی متفرق در استان‌ها و کشور که محور اصلی ساماندهی است ، افزود: این اقدام بدون آنکه ادغامی در دانشگاه ها اتفاق افتد صورت می گیرد؛ شبکه‌های علمی که از لحاظ جغرافیایی نیز نزدیک هستند برای پیگیری مسائل خاص علمی اقدام می کنند و ما پیگیر تحقق اهداف این حوزه هستیم.

غلامی در پایان با بیان اینکه آینده جامعه نیاز به تقویت و توسعه زیرساخت‌های علمی و دانشگاهی دارد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه از لحاظ نیروی انسانی هیچ مشکلی نداریم و امیدواریم کمک‌های مادی هم لحاظ شود تا بیش از پیش فعالیت‌های مفید و مؤثر داشته باشیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۳۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر امور خارجه ونزوئلا: ایران همواره حامی حق جهان است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در دیدار با وزیر امور خارجه ونزوئلا به رشد و ارتقای جایگاه علمی ایران پس از انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: پس از انقلاب اسلامی نگاه به علم و فناوری توسعه و گسترش یافت؛ چرا که رشد علمی و دستیابی به مرز‌های دانش دال مرکزی گفتمان انقلاب اسلامی بوده است. اکنون این رشد علمی تا جایی پیش رفته که در تمام مناسبات و جایگاه‌های علمی جهان، نام ایران می‌درخشد.

وی همچنین با تاکید بر اجرایی سازی تفاهم نامه‌های منعقد شده و افزایش تبادلات علمی افزود: باید شرایط همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و استفاده از ظرفیت‌های فناورانه و دانش بنیان دانشگاه‌های دو کشور فراهم و تسهیل شود.

ایوان خیل پینتو وزیر امور خارجه ونزوئلا، تقابل اصلی و تاریخی بشریت را تقابل حق و باطل دانست و تصریح کرد: ایران همواره حامی حق و مدافع مظلومان و ستمدیدگان جهان بوده است.

وی همچنین ضمن تبریک پیروزی اخیر ایران در تنبیه اسرائیل گفت: این موفقیت قلب تمام عدالت‌خواهان و مستضعفان جهان را شاد کرد و درس عبرتی شد تا دیگر متجاوزان از صبوری ایران سوءاستفاده نکنند.

دبیر مجمع جهانی اهل البیت (ع) نیز در این دیدار ضمن تاکید بر عدالت و حق جویی به عنوان جوهره مشترک تمام ادیان ابراهیمی، اعم از یهودیت، مسیحیت و اسلام تصریح کرد: بر اساس آموزه‌های تمامی ادیان ابراهیمی، باطل رفتنی است و جبهه حق بر جبهه باطل مسلط خواهد شد و آینده متعلق به مستضعفان و ستمدیدگان است.

آیت الله رضا رمضانی به تبیین مبانی ظلم ستیزی در نظام فکری انقلاب اسلامی و اسلام و مکتب اهل البیت پرداخت و گفت: ظلم ستیزی جوهره همه ادیان ابراهیمی است و نقش محوری حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در عرصه کنونی در تقویت جبهه حق و ظلم‌ستیز کاملاً آشکار است.

وی جهان امروز را تشنه عدالت و معنویت معرفی و اذعان کرد: بر پایه همین موضوع است که جریان مقاومت فراتر از مرز‌های ایران، در مقیاس منطقه‌ای و جهانی تقویت و فراگیر شده و علی رغم خواست دولت‌های مستکبر، دل‌های مردم جهان را تسخیر کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • جنبش‌های اخیر در دانشگاه‌های جهان نتیجه عملیات وعده صادق
  • امیردریادار ایرانی: ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب آمادگی دارد/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • امیردریادار ایرانی : آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • وزیر امور خارجه ونزوئلا: ایران همواره حامی حق جهان است