Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-28@12:47:15 GMT

نمایش فیلم های ایرانی در قدیمی ترین دانشگاه سینما

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۰۱۸۴۳

نمایش فیلم های ایرانی در قدیمی ترین دانشگاه سینما

به گزارش جام نیوز به نقل از خبرگزاری روسی اسپوتنیک، هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه در دو شهر اوفا و مسکو از تاریخ 3 تا 9 سپتامبر (۱۲ تا ۱۸ شهریور 1397) با همکاری رایزنی فرهنگی ایران در روسیه، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، وزارت فرهنگ روسیه به عنوان مجریان این برنامه فرهنگی برگزار می‌ گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در مراسم افتتاحیه هفته فرهنگی ایران در روسیه در "مالی تئاتر" با حضور سفیر محترم ج.ا.ایران در روسیه و معاون وزیر فرهنگ روسیه و هنرمندان اعزامی به ایران در روسیه با برگزاری کنسرت سنتی ایران، از سه هنرمند بزرگ روسیه جناب آقای ویتالی نائو مکین، رییس انستیتوی مطالعات شرق‌شناسی آکادمی علوم روسیه، میخائیل باریسویچ پتروفسکی، مدیر موزه ارمیتاژ و ولادیمیر سرگویچ مالیشف، "رییس انستیتوی نسخ خطی روسیه" به علت فعالیت ها و تلاش های آنها در شناسایی فرهنگ و هنر ایرانی به مردم روسیه قدردانی گردید.

 

در طول برگزاری هفته ایران در روسیه، در دو شهر مسکو و اوفا با اجرای برنامه‌های مختلفی توسط گروه‌های موسیقی، هنرمندان برجسته ایران در زمینه صنایع دستی، خاتم کاری، کوزه گری، نقالی، کتاب آرایی، خطاطی، نقاشی برگزار می گردد، گروه موسیقی تاج در دو شهر مسکو و اوفا برنامه اجرا خواهد نمود. در صنعت سینما خانم نرگس آبیار کارگردان معروف ایرانی و خانم پانته آ پناهی آ به عنوان نماینده سینمای ایران حضور دارند که در این هفته به مدت سه روز در "دانشگاه سینمایی س.ن.گراسیموف" فیلم های «نفس»، «شیار ۱۴۳»، «پری دریایی»، «سکوت رعنا» و «فصل نرگس» از سینمای ایران برای علاقه مندان به هنر سینما در روسیه به نمایش در می آید. دانشجویان و شهروندان عادی روسیه از اجرای فیلم های مستند در مسکو بسیار استقبال نمودند و پس از فیلم ها نیز، جلسه پرسش و پاسخ با حضور نمایندگان سینمای هفتم در ایران و تماشاچیان برگزار گردید. در این راستا خبرگزاری اسپوتنیک با خانم نرگس آبیار پس از نمایش فیلم نفس به گفتگو نشستند، ایشان ضمن ابراز خرسندی از نمایش فیلم هایشان در روسیه از میزان استقبال تماشاچیان تمجید نموده اند و در واقع فرهنگ و هنر مردم ایران و روسیه را دارای ریشه های مشترک و قدمت تاریخی می دانند.


از سوی دیگر، در چارچوب برنامه فرهنگی ایران در مسکو بیش از 40 هنرمند برجسته از اقصی نقاط ایران به روسیه آمده اند تا هر کدام سهمی در شناسایی فرهنگ ایران به مردم روسیه داشته باشند. از سوی دیگر در "موزه هنرهای تزئینی و مردمی در شهر مسکو"، شهروندان روسیه می توانند هر روز با شرکت در کارگاه های آموزشی و بهره وری از هنر ایرانی، اقدام به یادگیری بخش کوچکی از هنر ایران بنماند. 


هیأت‌های فرهنگی دو کشور با برگزاری جلسات متعدد در دو شهر اوفا و مسکو، برای گسترش روابط فرهنگی دو ملت ایران و روسیه اقدامات و تفاهم نامه هایی را نیز امضا خواهند نمود.

 

115

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: اسپوتنیک فرهنگ سینما فیلم روسیه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۰۱۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محور تحولات و حذف دشمن مشترک

به گزارش قدس آنلاین، در این یادداشت آمده است: همکاری این کشورها فقط منحصر به نبرد روسیه و اوکراین نیست.

این فقط نوک کوه یخ است و عمق همکاری‌ها بسیار بیشتر است. جنگ اوکراین صرفاً به تعمیق روابط اقتصادی، نظامی، سیاسی و فناوری آن‌ها سرعت بخشیده است. در حال حاضر همگرایی در روابط این کشورها به ایجاد یک محور جدید تحولات منجر شده که می تواند چشم انداز ژئوپلتیکی جهان را تغییر دهد.

وقتی دولت‌های ناراضی کارشکنی می‌کنند
این اندیشکده آمریکایی تأکید می‌کند : همگرایی این گروه، به منزله ایجاد یک بلوک انحصاری و متحد نیست، بلکه به منزله شکل‌گیری مجموعه‌ای از دولت‌های ناراضی است که بر سر هدف مشترکی برای براندازی اصول فعلی، اتفاق‌نظر دارند. وقتی این چهار کشور همکاری می‌کنند، اقدامات آن‌ها هم‌افزایی پیدا می‌کند و اثربخشی ابزارهای سیاست خارجی ایالات متحده برای تحریم‌ها را کاهش می‌دهند. در حقیقت باید گفت هدف جمعی آن‌ها ایجاد جایگزینی برای نظم فعلی است که به نظر آن‌ها تحت سلطه ایالات متحده است. 

تشکیل باشگاه ضدغرب
این دو عضو ارشد برنامه‌های امنیتی ایالات متحده ادامه می‌دهند: همکاری میان اعضای این محور چیز جدیدی نیست. چین و روسیه شراکت خود را از پایان جنگ سرد تقویت کرده‌اند. ایران و روسیه نیز پس از شروع جنگ سوریه با یکدیگر همکاری کردند. چین با پیوستن به همکاری‌های روسیه و مشارکت در توافق‌نامه‌های انرژی با ایران، از تهران در برابر اثرات تحریم‌های ایالات متحده حمایت کرده است. مسکو در دو دهه گذشته یکی از بزرگ‌ترین تأمین‌کنندگان تسلیحات تهران بوده و اکنون بزرگ‌ترین منبع سرمایه‌گذاری خارجی آن است. صادرات روسیه به ایران در ۱۰ ماهه اول سال ۲۰۲۲، ۲۷ درصد افزایش یافته است. برای سه سال متوالی چین، ایران و روسیه مانورهای دریایی مشترکی را در خلیج عمان برگزار کرده‌اند که آخرین آن در مارس ۲۰۲۴ بود. 

مجله فارین افرز معتقد است: همکاری فزاینده میان چین، ایران، کره شمالی و روسیه ناشی از مخالفت مشترک آن‌ها با نظم جهانی تحت سلطه غرب است؛ رویکردی که ریشه در این باور دارد که این سیستم به آن‌ها موقعیت یا آزادی عملی را که شایسته آن هستند، نمی‌دهد. البته تاریخ نشان می‌دهد ممکن است برای گروهی از قدرت‌های ناراضی، آینده مثبت پیش‌رو نباشد. مانند پیمان سه‌جانبه ۱۹۴۰ که آلمان، ایتالیا و ژاپن را متحد کرد و آن‌ها موفق نشدند، اما جنگ جهانی دوم قطعاً تحولات جهانی را به همراه داشت.
 
تهدید چهار قدرت
آندریا کندال-تیلور و ریچارد فونتین ضمن بررسی همکاری رو به رشد میان چین، ایران، کره شمالی و روسیه معتقدند اختلافات جدی میان این کشورها وجود دارد؛ چرا که با روی آوردن مسکو به پکن، مسکو به پذیرش نقش شریک کوچک‌تر باید قانع باشد. البته در چنین تحلیلی شدت تهدید نادیده گرفته می‌شود. از سویی دیگر اقتصاد آمریکا بسیار بزرگ‌تر، ارتش آن به طور قابل توجهی قدرتمندتر و سیستم دموکراتیک آن پایدارتر است و واشنگتن هنوز هم می‌تواند از تحولات این محور جلوگیری کند.

زینب اصغریان

دیگر خبرها

  • دومین برنامه‌ سینماتک خانه سینما به مستندخوانی اختصاص یافت 
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • انتقاد بازیگر قدیمی به جیغ و دست و هورا در شب آخر عروسک‌خونه
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • سنندج؛ خاستگاه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی
  • روسیه: آماده گسترش همکاری‌های نظامی با ایران هستیم
  • آماده گسترش همکاری‌های نظامی با ایران هستیم
  • روسیه : آماده گسترش همکاری‌ های نظامی با ایران هستیم
  • وزیر دفاع روسیه: آماده گسترش همکاری‌های نظامی با ایران هستیم
  • گزارش| سفر رئیسی به سریلانکا؛ نمایش اقتدار مهندسی ایرانی